Flera sociala medier integrerade i Proviso®

Nu har alla användare av Proviso® tillgång till en ny funktion i applikationen. Facebook, Twitter och LinkedIn kan integreras på registreringsformulär och hemsidor som skapas i Proviso®. Kontakta support för mer information och tips om hur man använder de nya funktionerna!


Danske Bank har gjort ett bra val

Danske Bank Norge har börjat använda Proviso® Professional till att administrera egna arrangemang. För optimal effektivisering har vi i tillägg utvecklat en dynamisk publiceringslösning för alla aktiviteter som omfattas under det banken kallar «Hälsokonto». Nästa fas kommer att analysera möjligheten för att lägga in ännu en publiceringssida för alla övriga aktiviteter banken arrangerar.


EHF-faktura tillgänglig

Nya krav från den offentliga sektorn om elektronisk fakturering har gjort det utmanande att använda betalningslösning med utskick av faktura vid påminnelser. Nu är elektronisk faktura tillgänglig i lösningen som ett extra betalningsalternativ, i tillägg till vanlig e-mailfaktura och betalning med kreditkort. Kontakta vår support för mer information och tillgång till lösningen!